fbpx

Telekommunikációs kivitelezés

Telekommunikációs kivitelezés:

Telekommunikációs kivitelezéssel, bontással, és üzemeltetéssel egyaránt foglalkozunk. Adatátviteli hírközlési és számítástechnikai hálózatok kivitelezését (tervezéstől a szerkezetgyártáson át az üzemeletetésig) vállaljuk.

– Adatátviteli berendezések, Micro szakaszok építése (beltéri, és kültéri egységek, rendezők stb.) szerelése, programozása, tesztelése, mérése Pl.: Pasolink (NEC család) Mini-Link (C-Q-ig) Ceragon Huawei

– WLAN rendszerek telepítése Pl.: Cisco Systems, GamaxNet

– RBS keretek telepítése, cseréje, programozása Pl.: Ericsson család (200, 2000, 3000, 6000) Nortel Nokia

– Repeater egységek telepítése, bontása, üzemeltetése, mérése, tervezése: Sáv szelektív Csatorna szelektív Hazai szerelt gyártmányok: Mobitel, Bonn Hungary

– Üzemeltetés és karbantartás: Állomások időszakos felülvizsgálata, és ellenőrzése Hibás berendezések cseréje, javítása 0-24 ügyelet

– Optikai hálózatok kivitelezése (Külső, belső)

– Komplett 2G-s, 3G-s, és 4G-s állomások kivitelezése, mérése, vasszerkezetek összeállítása, helyszínre szállítása, daruzása.

– Rádiótechnikai berendezések, kábelek, antennák, egyéb eszközök mérése, szerelése.

Wifi hálózatok:

Az internet világában a wifi hálózat építés külön üzletággá nőtte ki magát a telekommunikációs kivitelezésből. Tapasztalataink szerint mindenki aki valamilyen intézménybe ellátogat, és felmerül a kérdés benne, hogy internetre volna szüksége, jelentős pozitívumként értékeli, ha az adott helyszínen a wifi hálózat ingyenesen elérhető. Cégünk vállalja biztonságos wifi hálózatok megtervezését, és kivitelezését közintézményekbe, hotelekbe, és egyéb nagyforgalmú helyszínekre is.

Elektronikus-biztonságtechnikai rendszerek:

Az értékmegőrzés, és a kármegelőzés nagy szerepet játszik mindennapjainkban. Hogy biztonságban tudhassuk féltett kincsinket, és családunkat biztonsági rendszerekre van szükségünk. Cégünk az alábbiak kivitelezését vállalja:

– Parkoló rendszerek
– Informatikai biztonsági rendszerek
– Biztonságtechnikai és felügyeleti rendszerek
– Behatolást jelző rendszerek
– Kültéri és kerítésvédelmi rendszerek
– Közterületi térfigyelő rendszerek
– Beléptető rendszerek kártyás azonosítással
– Tűzjelző berendezések és felügyeleti rendszerek
– Kamerás hálózatok telepítése

GPS erősítő rendszer kiépítés:

Az okostelefonok, és a GPS készülékek világában természetes igénye a felhasználóknak, hogy a megvásárolt készülékeik szolgáltatásait bárhonnan el tudják érni. Azonban a műhold rálátás nélküli helyszíneken bizony sokszor tapasztaljuk, hogy nem érhetőek el azok a szolgáltatások, amelyek műhold kapcsolatot igényelnek.
Ezen segít az úgy nevezett GPS erősítő rendszer, mely biztosítja a lefedettséget épületen belül is. Ennek köszönhetőn az aktuális tartózkodási helynek megfelelően ki tudják használni az épületben tartózkodók a gps alapú applikációkat.

Legjelentősebb GPS alapú APP-ek:

– Telefon kereső applikációk, mint pl a Phone Finder vagy a SIM Checker mely ellopott, vagy elvesztett telefonok (családtagok) felderítése alkalmas.
– Helykeresők mint pl a Places Directory mely a közelünkben lévő szórakozási lehetőségekről nyújt információkat.
– Híváskorlátozó mint pl a Locale mely lehetővé teszi, hogyha épp egy nyaral a felhasználó, és nem szeretné, ha különféle hívásokkal zavarnának, akkor a tartózkodási helye alapján korlátozhatja az elérhetőségét.
– Fénykép rendező mely helyszínenként mappába rendezi a fényképeket, így nem fordulhat elő, hogy elfelejti a felhasználó, hogy hol, melyik szállodában készült a kép.

AM/FM belső erősítő rendszer kiépítés:

A szerzői jogok miatt szórakozó-, és pihenő helyeken előnyben részesítik a tulajdonosok azt, hogy az előadók lemezei helyett a rádió szóljon. Azonban sok helyen például parkolóházakban, alaksori részlegekben nem megfelelő a bejövő jel a rádió adás vételéhez. Ezen segít az úgynevezett AM/FM belső erősítő rendszer kiépítése.

Alpintechnika:

Az ipari alpinista veszélyes munkát végez, az időjárás viszontagságainak kitéve, kültérben és beltérben, ahol helyhiány, szűk tér, magasság miatt bonyolultabb és költségesebb más technikát használni, mint például egy állványzat kiépítését. Cégünk sok éves tapasztalattal szinte bármilyen jellegű alpinistát igénylő feladatot szakszerűen el tud látni, de elsődlegesen az alábbiakban állunk ügyfeleink rendelkezésére:

– Acélszerkezetek bontása, építése, korrózió védelme
– Favágás
– Reklám szerkezetek, táblák, feliratok, molinók bontása-építése
– Feliratok és logók festése
– Homlokzatok veszélytelenítése
– Veszélyes magas építmények bontása
– Nagynyomású vizes tisztítás
– Tetők és egyéb magas szerkezetek hó terhelésének megszüntetése, veszélyes jégcsapok leszedése
– Üveg felületek tisztítása
– Keretek, párkányok tisztítása
– Fénykép és video dokumentáció készítés
– Statikai szakvélemény készítése
– Villám és érintésvédelmi mérések, ill. minősítő iratok készítése